dissabte, 21 d’abril del 2012

visca el barça! manque pierda

Doncs això, visca el Barça manque pierda! Ara, concentració per dimarts!
Al final he anat al De la Ostia, que per cert, estava a petar, casi rotllo el metro a Santiago en hora punta! Us deixo una foto que ha fet l'Eli (una altra caminera ex-patriada aquí a Santiago) al bar.


L'Institut Pompeu Fabra que diu el meu tiet, hem vist el partit rodejades de xilens, que no han parat de cridar Alersis, Alersis aviam si el Pep els sentia o què... Quan tornava cap a casa, obviament amb la samarreta del Barça posada, un parell de persones m'han parat per preguntar-me el resultat... casi m'han donat el condol! jaja


Per cert, el mosaic del principi del partit a mi m'ha arribat al cor... #somiserem


Visca el Barça!

2 comentaris:

  1. Tieta Eugènia.
    Visça el barça, aunque pierda, iremos por la champions. Ya un mes fuera, y todavia no nos hacemos idea que de que no te vere en la proxima reuniçon, comida.uf uf
    Aqui la crisis va calando con este manto gris, en casi todas las familias que conozco, hay un desempleado o pasando apuros. Y si la gente joven marchais, mal futuro.
    Te queremos mucho ., tu yaya y tu tieta.

    ResponElimina
  2. Ais, si l'Alersis hagués sortit d'entrada... A veure si tenim sort el dimarts i la gent et pot felicitar pel carrer amb la teva samarreta del Barça.

    ResponElimina