dijous, 19 d’abril del 2012

examen preocupacional

Ahir vaig matinar força, a les 8 del matí tenia hora per fer-me el "examen preocupaional" per saber si sóc apte o no per treballar per sobre dels 3.000 metres. Seguint les sàbies paraules de l'Anna vaig anar-hi 30 minuts abans, i sort d'això. L'estona estimada per a fer aquest tipus "d'examenes" és de 4h, ja que són diverses proves i es junta molta no, MOLTÍSSIMA gent alhora per fer-les... Doncs bé vaig arribar 30 minuts abans i per sort a les 10 del matí ja sortia d'allà (un total de 2,5h que no està malament).

Al migdia em vaig trobar amb l'Anna i vam aprofitar que les dos teníem el dia lliure per anar al Parque Arauco a vitrinear mentres no començava el Barça. El parque Arauco ja us en vaig parlar un dia, és un mega centre comercial amb cines, restaurants, botigues de tot tipus i súpers. Vam fer una incursió al Mango (crec que estàvem enyorades de les tendes de Barcelona), però el preu que has de pagar diríem que el número és el mateix que en euros però aquí pagat en luques, vaja que massa car. Així que li vam donar una oportunitat a una de les tendes més famoses d'aquí Santiago, el Ripley (que vindria a ser com un Corte Inglés a la Xilena). Va ser tot un descobriment molt positiu!

Quan ens en vam adonar vam haver d'apretar a córrer per arribar a casa i buscar una web per veure el futbol! Vist el resultat del Barça, crec que haurem de veure els partits al De la Ostia, que de moment sempre que els he vist allà el Barça ha guanyat, i no sigui que ho gafem...

I bé, entre compres, barça, històries varies, alguna birra i suchis va passar el dia... Gràcies Anna :) 

PS: per cert, sóc apte per treballar per sobre dels 3.000 m ! Aviam...

3 comentaris:

  1. Vinc del blog de la Montse/Arare que t'ha recomanat. Francament, m'han agradat els darrers quatre posts que has escrit. Són fresquets. T'aniré seguint. I espero que demà vegis el Barça-Madrid al De la Ostia (i el del Chelsea també).

    ResponElimina
  2. nenaaaaaaaaaaaaaa, tens el paseante de lector!!! ves al seu blog, t'encantarà!´

    Que sàpigues, Karlunx, que tenir un lector i comentarista com el Paseante és un gran honor.

    Que lo sepas, reina!

    ResponElimina
  3. Però això què era, un examen físic?? hhmm..a quina altura està, Santiago?? Q hauràs de pujar muntanyes per currar, potser?? I si no el passes, què?? Hi ha una llista de les empreses per sobre dels 3000m??? explica, homeeee, has de posar en situacióooo (per cert, molt bé això de recordar coses, pq he llegit "parque arauco" i m'he imaginat un jardí amb arbres i bancs per fer picnic, xd)

    ResponElimina