dimecres, 25 d’abril del 2012

espera que esperaràs...

Ahir nit, vam mig celebar el Sant Jordi amb 4 expatriats i un xilè aquí Santiago... vaig sortir de casa l'Eli amb una rosa i un llibre, així que el comput total de Sant Jordi, per estar a 12.000 km de casa no està gens malament, 4 roses i un llibre! #oletu


I avui, dimecres, segueixo esperant notícies de la mina... així que mentres espero segueixo buscant! Realment arriba un punt que és desesperant, perquè al final s'acaben les idees, el meu problema és que he buscant durant bastant de temps a Barcelona sense trobar res, i clar, al arribar aquí en teoria és com començar de 0, ja que és nou lloc, nou mercat i noves maneres de fer... però jo ja porto un rodatge de casi 10 mesos a Barcelona que, mentalment sobretot, esgota un munt! El que més esgota realment és el "al tiro"... bfff cansadeta estic de sentir aquesta frase! La veritat, és que el mercat laboral aquí a Xile, pel que fa a enginyers, no té res a veure amb el que hi ha a Espanya, surten noves ofertes per a enginyers tots els dies, però s'ha de saber buscar bé!

Com un dia em va em va dir el meu pare: "no te preocupes y ocúpate", així que... a por ellos, i... paciència!

10 comentaris:

  1. Eiiiiiii, ja han recomanat el teu blog a RAC 1, ara fa cinc minutets!!!

    hale, bona nit (que deus estar dormint, no? que tu no tens ni gat ni gatera ni editor que et prometi publicar i no et publiqui)

    ResponElimina
  2. sister! espera que esperaràs que al final vindrà... que ho he somniat!! de veritat.. d'aqui poc vindrà..!

    si t'han recomamant a rac1... a veure si enacra et sortiran fans! de fet ja tens una bona llista.. Bon diaa!

    ResponElimina
  3. ANÒNIM: pACIENCIA ,ja m'imagino com deus estar de nerviosa, perque jo també ho estic i la feina no es per mí, però las cosas de Palac io van despacio i ja veurás com el dia menys pensat tindrás noticias bones. No tágobiis i fes el que diu el teu pare ocupat pero no et preocupis, perque tot lo demés de pasar males estones, no serveix de res. Una abraçada ben forta de la Iaia FINA.

    ResponElimina
  4. nenaaaaaaaaaaaaa ets famosa!!!!!!!!!!!!!! JOJOJOJOJOJO

    ResponElimina
    Respostes
    1. Vinga Anna, que vas molt retrassada al teu blog, que et llegeixo i fa dies que ni "mu"... Com va acabar allò d'estar atrapada a l'Altiplà? 
      Tiettuchi de la Cal•la

      Elimina
    2. jajajajaja tens raó tens raó...però és que no tinc gaire temps!!!! Ara que deixaran d'explotar-me espero tenir més temps!!! La Karlunx és que pel blog, com per tot, és super aplicada!!! (crec que aquesta és una de les diferències entre els camineros i els eg's...ens falta aplicació =P)
      El secrest va acabar bé, però dilluns tornem a estar a igual a no ser que s'arribi a un acord...així que... =S
      Un petonet tiettuchi!!!!!

      Elimina
    3. Doncs que no sigui massa rollo el dilluns... I bona sort a la nova feina!!! A veure si ens coneixem al 2013 quan hi anem. Petonets!
      Tiettuchi

      Elimina
  5. Estic xalant ! a tothom que conec li dic lo del bolc i rac1.

    Que tinguis sort minera !!!


    Un de 30

    ResponElimina
  6. Carla, la mencio del teu block a RAC 1 va arribant per tot. Nosaltres a casa acabem de conectar-nos a la web de la radio per veure que hi sort, i si te hem trobat de seguida, enhorabona!!!!!
    En tema de feina no desasperis i ves insistint, que segur que arribara.
    Pesem molt amb tu i t,enviem molt petons
    2 de 30

    ResponElimina
  7. osti, doncs jo no vaig sentir la recomanació!! (però et llegeixo igualment ^^)
    felicitats per aquesta menció!! ;)
    Ah, i diga-li al teu pare q m'ha agradat això de "no te preocupes y ocúpate", és clar q sí!!

    ResponElimina