dilluns, 14 de maig del 2012

santiagogospel

Com molts sabeu abans de marxar de Barcelona cantava en una coral gospel, la Coral Súnion, i  al venir-me cap aquí sabia que era una de les coses que més trobaria a faltar els dilluns al vespre.

Així que un cop vaig arribar a Santiago vaig provar varies combinacions al google sobre gospel: gospel+santiago, gospel+chile, cantar+gospel+santiago... i en una d'elles em va sortir un grup: Santiagogospel, no tenia mala pinta, assagen cada 15 dies a Providencia, així que després d'enviar un mail preguntant com funcionava la cosa vaig aconseguir ensarronar a l'Alba perquè m'acompanyès a provar un assaig!

Doncs bé, avui dilluns (sembla ser que el dilluns és el dia del gospel) amb l'Alba hem anat a l'assaig, jo tenia por de que fós una mica secta la veritat, vull dir que els assajos i el grup portèssin adjunt un component religiós massa alt pel meu gust, però bé, deixant de banda l'oració/donar gràcies del principi de l'assaig (sempre es pot fer servir aquests escassos 5 minuts per pensar) no ha tingut res fora del normal d'un assaig de gospel. El grup en si és curiós, ara mateix està format per xilens, alemanys, un suís i tres catalanes (l'Alba, jo i una altra noia que també ha començat avui i curiosament el seu germà estudia camins). El grup funciona per projectes de 2-3 mesos els quals acaben amb un parell de concerts, així que al juliol ja tenim 2 concerts programats!

Enfi, un passet més en la meva socialització xilena!

6 comentaris:

  1. anónim:que no sigui dit que paso un dia sense fer-te un comentari, jo que rondino quant no escrius. Estic molt contenta de que hagis trobat una coral de les que feies a Barcelona, perque t´aseguro que jo trobo a faltar molt la meva, doncs es una de les coses que feia mes de gust.Peró ara amb la meva veu de regadora ja no puc refilar ni una nota. Gaudeig-ne força.Un petonàs de la IAIA FINA

    ResponElimina
  2. ueeeeee!!! activitat artística!
    sister

    ResponElimina
  3. amb veu de regadora no deixen cantar? ÔÔ així ja no ho intento!

    ResponElimina