dimecres, 16 de maig del 2012

Circuito Cultural Santiago Poniente

Tenia pendent l'actualització de l'excursió de diumenge. Diumenge aquí a Xile era el dia de la mare, a casa la Lucy ho vam celebrar el dissabte, però per diumenge estava convidada també a anar a casa la Lela a almorzar. De totes maneres, el diumenge ja el tenia ocupat, amb l'Eli i el Pablo havíem dit d'anar a fer alguna visita a algun lloc de Santiago/voltants.


Així doncs vam descobrir que el diumenge es celebrava el "Circuito Cultural de Santiago Poniente" on diferents museus de Santiago, obrien les portes i feien activitats diverses relacionades amb el contingut dels museus i de la cultura xilena en general.
El Pablo tenia especial interès en visitar el planetari així que la primera parada va ser allà. Els voltants de l'edifici del planetari són una mica decadents la veritat, això o que el dia era molt gris, feia molt de fred i feia que tot sembles una mica decadent... ok, m'heu convençut, deixarem doncs "decadent" entre cometes per comparar-ho amb un dia amb sol. Al jardí del planetari però, hi havia un cub d'un artista Xilè Matta que volia representar la 4a dimensió, jo tenia entès que la 4a dimensió era el temps... mmmm enfi, mireu les fotos del cub i que cadascú pensi el que vulgui!


Vam agafar tiquet (gratissss) per veure el vídeo del planetari que era al cap d'una hora, i per fer temps vam fer una de les activitats planejades per aquella jornada. L'activitat era com un trivial de cultura xilena, tiraves un dau i en funció de la casella que queies et feien una pregunta, qui acumulava més preguntes correctes s'emportava una samarreta. I endevineu qui té una samarreta més al seu armari :D resulta ser que sóc tota una experta en cultura xilena... joujoujou


El vídeo del planetari era interessant, però donat que la nit anterior vam fer còctels fins les 4 del matí el Pablo i jo vam fer una migdiadeta... coses de sortir fins les tantes i fer-se gran! Havíem de seguir amb el circuit, però ja era tard, i el dia no acompanyava, total que vam marxar cap a casa el Pablo a fer el dinar (a les 6 de la tarda, així que podríem dir que vam pendre onze) i veure una peli de diumenge tarda.

3 comentaris:

  1. quina peli vau veure?

    es dorm bé, sota les estrelles?

    ResponElimina
  2. anónim:un diumenge diferent dels altres. Estic c ontenta de que guanyesis la samarreta, aixó vol dir que has aprés bastanta cultura xilena. I a veure si algún dia apart del blog, t'enrecordes d'escriure unes lletretes per mí que ja veus que jo no et fallo mai.
    Una abraçada molt forta de la IAIA FINA.

    ResponElimina
  3. Ja, ja, ja..., ho he llegit tan ràpid que en comptes de cultura xilena he llegit cultura xinesa!!! I ara, llegint el post de la Fina ho he entès!

    ResponElimina