Sembla una cosa fàcil de fer però vam estar casi 3h hores per fer-les!
Recepta per a fer les sopaipillas:
1/3 de carbassa
uns quants grams de farina
algo de sal
oli (molt d'oli) per fregir
aigua
paciència
Es treu la pell de la carbassaa i la posem a bullir a trossets fins que quedi prou tendre com per poder xafar-la. La treiem i la barrejem amb la farina fins que queda una massa compacta. Agafem una boleta de uns 5 dm de diàmetre i li donem forma d'antifaç (amb ulls inclosos) i les anem fregint amb l'oli molt i molt calent, quan la pasta sura a l'oli ja la podem treure. Deixem que un tovalló xupi tot l'oli possible i ale a menjar!


Aquesta és la meva visió de la recepta, però val a dir que no estava gaire atenta, ja que a mi em va tocar pela tronges per a fer un suc... així que us deixo també una pàgina on surt com fer-les nivell pro-avançat , val a dir que el nostre procediment va ser molt més rudimentari, lent i segur que divertit...
Quan les sopaipilles són del dia anterior, es fan "sopaipillas pasás", és a dir es banyen amb un líquid que porta aigua, sucre, caramel (chanco), canyella i pells de llimona, realment bo però bastant dolç! Dissabte per la nit a uns els hi venia de gust les sopaipillas dolces i als altres salades (amb una mica de "pebre"), així que en vam fer per tots els gustos!
Realment són bones (pel meu gust millor les salades amb pebre o el que li vulguis posar), però no són bones per l'època d'operación bikini!!
M'encanta l'exactitud matemàtica de les quantitats!
ResponEliminaÔÔ
ya... és que no vaig parar gaire atenció... però per això he buscat una recepta a "interné" que sigui "molonga"!! ;)
Elimina;)
ResponElimina