dimecres, 30 de maig de 2012

pastel de choclos

Avui he anat a recòrrer Km amb un parell de xilens, concretament hem agafat la Ruta 68 que van de Santiago a Valparaiso del KM 0 al KM 84, anada i tornada. Com que hem sortit cap allà les dues hem parat de tornada a dinar (o almorzar) a un lloc de carretera (però guai, no cutre) Xilè (han parat allà perquè jo degustès coses xilenes!), tot seguint les indicacions dels meus acompanyants he demanat un "pastel de choclos" i mitja empanada per compartir de primer. Total que han portat l'empanada, que l'he menjat a mitges, molt bona, però ja l'havia provat, així que no m'ha sorprès! La sorpresa ha vingut amb el "pastel de choclos"! Mare meva... quan he vist aquell plat he sapigut que allò era la meva perdició...  




El pastel de choclos en si, estava bo, portava choclos (blat de moro) triturats, pollastre, una oliva, ou dur, pino (encara no tinc clar què és el pino), i algo que feia que la superfície estiguès cremadeta... Bo, però ara que ja l'he provat, tardaré en tornar-ne a demanar! No sé, estava bo, però massa empalagaós tot plegat!!

Un cop he arribat a SAntiago i he tingut wifi, he rebut pel whatsapp el missatge de que avui hi havia "completos" (o italianos = pa, frankfurt, tomàquet, aguacte i mayonesa) a casa l'Eli per celebrar que el seu germà està a Santiago, total que mitja empanada i mig pastís de choclos per dinar, i completos per sopar.... massa Xilè tot plegat? On ha quedat el pa amb tomàquet i pernil?! ahhhh.... 

Vaig a dormir que estic morta... de tant menjar Xilè? Demà al gimnàs i verdura per sopar!

5 comentaris:

  1. em fa l'efecte que Xile engreixa... quantes calories deu tenir? ;)

    ResponElimina
  2. Anónim: "Cuidadito amb el menjar", perque els kilos pujan que volen com si tiguesin ales. Val mes men jar poc i pahir be.
    petóns molt forts d'aquells que màgraden a mí. IAIA FINA

    ResponElimina
  3. Mama mama mama... Això del control de kilos de les netes des de la distància... Ay ay ay...
    I Kal•lushi, pino = seva, carn de vedella, pollastre, orenga, comino, ají de color, pebre negre, mantega, panses, olives negres, ou dur I caldo de carn (recepta dictada per Pablito Meléndez Haddad)... Quin embolic la barreja d'idiomes, pero em feia mandra pensar si comino era comí (en català) o si ají de color era eeeeeeeeeeeeeeee no sé... xile picant??? En fi, a mi el Pastel de choclo em sembla eeeeeeeeeeeeeeee com t'explico, dolent? I mira que he intentat que m'agradi durant 29 anys, però no ho he aconseguit. En canvi el Pablito M-H El menjaria per desayuno-almuerzo i ONCE-cena... Això si, l'empanada... Uiiiii les empanadas, especialment les que compra el Telmo M-H A un lloc SARCANU a on viuen els Melendecitos!!! #emtornenlocu
    Petoneeeeets!
    Tietuchi

    ResponElimina
  4. Fe de ratas, o millor dit: Fe de erratas: on poss 29, ha de posar 20.
    Tietuchi

    ResponElimina
  5. Nena, ara fa molts dies que no entrava, però pel que veig gana, gana no en passes gaire :-)
    I la recerca de feina, com va???

    A la coral ja estem a la recta final, tenim el darrer concert aviat i crec que no estem massa per la labor ... una mica mandroses estem les mezzos!! Et trobem a faltar!
    Molts petons i cuida't
    Carme

    ResponElimina