diumenge, 13 de maig del 2012

el destí

Avui pel matí, he estat cuinant una bona estona (tot el matí) per fer 4 mini truites per la familia xilena. He fet dos tipus, patates amb ceba i patates amb carbassó, la de patates amb ceba he de dir que m'ha sortit molt bona, a l'altura d'una Saez Cereijo (doneu-vos per aludits qui s'hagi de donar per aludit i feu-me lloc en el pròxim concurs, i tinc l'Ale de testimoni (i no li he pagat ni una luca!)). Després de dinar he fet una siesta més que merescuda (osti tu, com cansa fer truites quan els estris no són els adequats...) i al vespre he marxat a casa l'Eli per sopar.


Sopar Xilè: hamburguesa italiana 


Fa uns anys, quan vaig començar la uni, ni uns anys després, no imaginava que un dissabte 12 de maig estaria a Santiago de Chile parlant i xafardejant de coses de la vida en general i de la uni en concret amb l'Eli i en Pablo. Però la vida ja té això, mai saps amb qui et tornaràs a trobar en el teu camí i qui marcarà la teva estada en un lloc. De fet el Pablo avui deia que se li feia súper raro veure'ns als tres allà sentats a la terrasa d'un bar a General Salvo prenent un còctel... i si ho penses a mi també se'm fa raro, però això no vol dir que no m'agradi!


Enfi, que és tard per escriure un post, i és l'hora d'anar a dormir. Tot i que veient les portades dels diaris espanyols em venen ganes de posar-me a llegir... algun voluntari per explicar-me com ha anat l'anviersari del 15-M?


Gaudiu, encara que sigui, de la primavera vosaltres que podeu, jo vaig a dormir i tapar-me fins a les celles que comença a fer molt fred!

3 comentaris:

  1. Tapa't bé i dissimula, que l'aranya rincón no et vegi! nanit, guapa!

    ResponElimina
  2. ANONIM.mal aniria que si unes truites fetes per una descendent d`'una Cereijo Cufi (perque jo també i con to), no sotisin bones, perque no dubtis que la recepte es meva i... sense pretencións. Que dormis força i ben tapada, perque a Xile el fred apreta molt. Una abraçada i petóns per totos. IAIA FINA.

    ResponElimina
  3. la manifestació amb molt soroll de tambors i gent pel carrer! fent un itinerari força curiós per la ciutat! va sortir de plaça catalunya i va acabar a plaça catañunya! tot aquets finde s'han fet moltes coses allà!

    sister

    ResponElimina