dimecres, 28 de març del 2012

Rorschach

M'havien avisat i no vaig fer cas... total que avui he tingut una entrevista de feina (en la que he estat ni más ni menos que 3h) i a part de fer com 200000 entrevistes amb 3 persones diferents, m'han fet una parell de test psicològics, es veu que aquí  a Xile, són bastant donats a fer aquestes coses, per comprovar que a qui contracten no estigui pirat, crec que prefereixen contractar a algú "tonto y cuerdo" que a un "listo y loco"... 

Ara el test que m'ha deixat una mica descolocada ha estat el Test de Rorschach, em sonava d'haver-ho vist a alguna pel·lícula, però realment, la realitat super la ficció! Aviam si us atreviu a mirar les diapositives del link que us he posat i em dieu què dominis i veieu vosaltres! Jo he vist floretes, duendes, insectes, papellones, i una guitarra! li anava a dir una pota de pernil, perquè realment em semblava més una pota de jabugo... però llavors he pensat que potser es creia que estava moooooolt enyorada!!

I res, mentes espero a que em diguin si estic boja o no, i segueixo enviant CV's he anat un altre cop al "De la Ostia" a veure el Milan - Barça rodejada de catalans i un andalús (l'Omar) amb una Estrella a la mà... L'estrella val 3,5 euros però vaja... tot sigui per fer país! Per cert, els partits lluny de casa es pateixen més!! Ai el dimarts vinent... Serà com una final de Champions!!

8 comentaris:

  1. Doncs si has vist floretes, papallones, duendes, insectes i una guitarra probablement el resultat serà que ets una nena hippy... Has anat vestida amb un vestidet estampat així tot suelto i amb una floreta al cabell?

    ResponElimina
  2. Era el Tietuchi... Sempre m'oblido de signar...

    ResponElimina
  3. nono, anava vestida com una enginyera europea, així per causar bona impressió, però amb les papellones i floretes s'hauran pensat que els enganyava... aixxx

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dons si has vist l'inter-Barça potser si que estàs una mica boja. A bcn tots hem vist el A.C Milan - Barça.

      Elimina
    2. Per cert, sóc el C. no fos cas que no poguessis dormir de l'intriga...;)

      Elimina
  4. pfff, el test de Roscharch!anda que no està trillat! Sort que no ets el Woody Allen, que només hi veu escenes de sexe, hehehe! Hi ha una teoria, a saber:

    En realitat el test de Roschard se'l va inventar el senyor ídem, agafant mosques, traient-li les ales, sucant-les al tinter (abans a les escoles s'escrivia amb tinta i "plumilla" i els pupitres tenien un tinter al mig, però aquesta és una altra pel·li). Deia que, un cop la mosca àptera i sucada amb la tinta, la deixaven córrer per un full blanc. Llavors, i ara ve el millor d'aquest thriller, li fotien un plec al paper i esclafaven la mosca contra les dues meitats (no sé si m'explico). Et, voilà! els dibuixets resultants s'una pila de cadàvers de mosca sense ales untada de tinta (eeeeeeeeecs)

    Mai no m'he cregut aquesta teoria... segur que esclafaven les mosques directament, sense la tinta.

    Ah! En cap cas expliquis aquestes teories als teus examinadors, eh? que acabaràs amb la camisa de força!

    apss, així ens agrada, que continuïs fent país! Si cal ja farem una col·lecta per subvencionar-te les birres. Sempre li podem demanar calés a Mr. Carod (que hores d'ara ves a saber on para...)

    abraçada catalana, guapíssima!

    ResponElimina
  5. Bon dia!
    Doncs a mi em sembla molt interessant això de les mosques..., el pròxim cop que et plantin davant del Test de Roschard pots alegar objecció de consciència Pro-mosques!

    ResponElimina