diumenge, 4 de març del 2012

Ekipo A - Ekipo S - Núcleo Duro

Fa uns anys, amb unes noies de la Universitat de diferents cursos, edats, gustos i habilitats físiques ens vam decidir a crear un equip de volei, el fet de crear un equip de noies  en una carrera "d'homes" pot semblar impossible... Però ho vam aconseguir! 

Aquest equip, que en un primer moment es va anomenar "Ekipo A" per passar-se a dir Ekipo S al final (pel fet de que totes érem Solteres!), va esdevenir molt més que un equip de volei, juntes vam i hem passat exàmens, suspensos, festes de camins, intercamins, amors i desamors, viatges, sopars calivodkes, sant joans, cap d'anys i una infinitat de coses més... La decisió de crear aquell equip de volei crec que ha estat una de les decisions més encertades dels meus 27 anys. 
L'esperit d'equip del volei, ens va convertir en amigues i anys després d'aquell matí a la plaça de Camins on va començar l'equip de volei en un paper d'examen de l'UPC ens seguim retrobant (amb més o menys freqüència) per explicar-nos i compartir què ens passa pel cap, els nostres projectes, les nostres il.lusions...

Ahir per la nit ens vam juntar unes quantes del "núcleo duro" (nom que utilitzem quan ens volem identificar entre nosaltres), per acomiadar-nos. 

Moltes gràcies nenes per tots aquests anys... :)

I per acabar el post, el nostre crit de guerra "Si, si si a tot!"


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada