divendres, 23 de març del 2012

el món, gran o petit?

Veient aquest mapa realment em sento molt afortunada de "només" amb 27 anys haver recorregut tant, però... què gran és el món i quant falta per veure!!
Parlant del món, una amiga de primària resulta que també està vivint a Santiago... 12 anys sense veure'ns i ens retrobarem aquí... què petit és el món (sisi, i quantes contradiccions en aquest post!)

Per cert, ja tinc el títol legalitzat! Ara ja em reconeixen com a enginyera catalano-espanyola a Xile, poca broma, encara tinc pendent el post amb totes les coses que s'han de fer per legalitzar el títol, quan el faci entendreu perquè és digne de menció que finalment hagi acabat tot el procés de legalització!

7 comentaris:

  1. Felicitats enginyera-catalano xilena!!!
    Veig que emigrar causa sensacions i sentiments nous, i m'encanta que els vulguis compartir amb nosaltres.
    A la nit quan en sento a casa al sofa i aconsegueixo que en deixin l,Ipad (no pensis que sigui facil) miro el correu, i ara a les meves rutines hi he afegit mirar el teu blog. M'agrada veure com et vas obrint cami per xile i lletgir les coses que fas i descobreixes cada dia.
    Un peto molt gran de part de tots i ja frisem pel proper post
    2 de 30 (barbara & cia)

    ResponElimina
  2. si, Karlunx, el món és tan petit que ens podem trobar un veí de l'escala a qualsevol racó on haguem anat a parar (per això cal vigilar molt, hehehe, no fos cas...)

    Un petó i una abraçada de part de la tieta Montse (la iaia meme)... no, si jo ja ho dic: calia que te n'anessis a Xile perquè tots estiguem pendents de tu. Ja et val, ehhh? el que s'ha de fer per cridar l'atenció!

    ;)

    vas rebre bé el cirerer florit? (és que el guatxap em deia que hi havia un error en l'enviament de la foto)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Montse! si que vaig rebre el cirerer florit! Quina enveja, aquí en teoria ha començat la tardor, el que amb això del canvi climàtic fa una caloreta encara...
      Fes-li un petó ben fort a la tieta Montse (iaia Meme)!
      Ah i un altre per tu i en Joan Salvador!

      Elimina
  3. karlunx, no cal que el recorris tot el mon, doncs si no serà dificil veure't el pel ¡¡¡
    3 de 30 (neus)

    ResponElimina
  4. Mirant el mapa crec que encara falten molts llocs!!! i penso que cal que els vegis abans dels 35!!(per assegurar la bona forma dels acompanyants). Sempre ens quedarà Nova Zelanda!!!!
    7 de 30

    ResponElimina
  5. Sisi, jo també crec que falta molt per recòrrer! Ja sabeu 30, ens falta explorar la part sur del continent americà! Aquí us espero! :)
    Per cert, 7 de 30, podríes posar el nom (encara que sigui entre parèntesis! ;) )

    ResponElimina
  6. Aquest és el mapa que pots anar rascant allà on vas oi? ai ai ai tots als que ens agrada viatjar acabem fent coses igual d'extranyes! De totes maneres, no es tracta de veure tot el món, això és impossible, es tracta de gaudir al màxim allà on vas. No per posar el peu a tots els països hauràs vist i viscut més que algú que s'hagi mogut molt menys!

    Gaudeix de Xile, és un país molt interessant, valora la seva història i aprofita per gaudir d'una experiència fantàstica. I si no ho és fes-la ser fantàstica, perquè cada racó i cada record que vegis i recordis serà per sempre!

    ResponElimina