dimecres, 13 de juny del 2012

aaaaahhh!!

Una setmana i 3 dies treballant i aviat també farà 3 mesos que he arribat aquí! La veritat és que aquests dies surto de la feina i entre el gospel, el gimnàs i voler tenir vida social arribo casa tard i amb ganes ansioses d'agafar el llit!! Suposo que em costarà uns dies agafar el ritme! Però "estoy en ello!"

Realment avui volia fer un post sobre el transport públic, si algun cop ja us en he parlat del transport públic de Santiago però volia fer un post més extens, ja que agafar el transport públic en hora punta cada dia és tota una aventura i més ara que fa fred i plou!! Però estimats lectors (no en tinc tants però els pocs que tinc de molt bona qualitat) avui no serà el dia que us faci aquest post sobre el trasnport públic, perquè com no, he aribat tard a casa del gimnàs i al arribar teníem visita (la Lucy, la seva cunyad Nancy i la filla de la Nancy la Gaba) total que entre sopar i xerrar s'han fet les tantes i és hora d'anar a dormir!
Us deixo una fotografia de fa una setmana de les vistes a la porta de la oficina tècnica de la obra on estic treballant.

2 comentaris:

  1. Fa una setmana i tres dies que treballes i a mi ja em sembla una eternitat.
    En quan al transport públic, deu ser tota una història, jo que he estat treballant durant molts anys a 20 minuts de casa caminant, ara em toca agafar el metro durante mes menys 20-25 minuts a hora punta i em costa acostumar-me¡¡
    Però sempre s' ha de mirar en positiu.
    TENS L' OPORTUNITAT D' AGAFAR EL TRANSPORT PUBLIC PER ANAR A TREBALLAR¡¡
    Això vol dir: TENS UNA FEINA ¡¡¡

    Un petó i segueix escribint que si no la iaia Fina es preocupa i em truca preguntant que passa¡¡¡

    Neus.

    ResponElimina
  2. ANÓNIM:Ahi (No se si s'escriu aixì) Carleta com t'has de veure.... tú, tenin't son i ganes d'anar a dormir, vol dir que vas molt cansada, i si matines tant i t'en vas a dormir tart, dons fins que el cos no s'acostumi, patiràs una miqueta. Sort que la joventut o aguanta tot i tu en tens molta per devant i . o podrás fer tot. UN PETÒ MOLT GROS DE LA IAIA FINA.

    ResponElimina