diumenge, 2 de setembre del 2012

Portillo

Si, sé que he estat una mica desapareguda en les últimes setmanes... però què voleu, vosaltres (els principals lectors) estàveu de vacances! Així que perquè no tinguèssiu feina acumulada o us perdèssiu alguna aventura jo també he fet vacances de bloc ;)

I enceto la nova etapa casi primaverenca amb l'excursiò d'avui a l'estaciò d'esquí Portillo. Si mireu la pàgina web pensareu que és una passada d'estació, i aviam, no ens enganyem les vistes són espectaculars, i si penses que estàs a 3.000 metres d'alçada enmig de la serrelada dels Andes, penses en la sort que tens d'estar allà! Però sincerament, una que ha tingut la sort d'esquiar a Andorra, o als Alps Francesos, us he de dir que com a mínim Portillo té molt a envejar a aquelles pistes. 

Per començar els peatges tant d'anada com de tornada sumen uns 12.000 pesos (bé això seria el mateix tant si vas a Andorra o als Alps), els xilens no sé si són mandrosos per l'ski però nosaltres hem arribat a les 9:00 i no hi havia ni cristo a l'estació. Hem sortit a les 7 de Santiago i després de fer una carretera plena de camions i corves però per sort força ampla com per poder fer adelantaments sense perill. Després de 2h i masses diners en peatge hem arribat a... la frontera amb Argentina! jeje La cara de l'inspectora de duanes quan li hem preguntat per l'estació i ens ha dit que ens havíem passat no tenia preu... total que ens ha fet anar en contra direcció pel mig del pas fronterer per tornar cap endarrere i trobar l'estació...
Finalment (al cap de 5 min) hem arribat a l'estació, coronada per un luxós hotel un llac i pistes a banda i banda del llac. Hem entrat a l'hotel i hem preguntat on podíem "arrendar el equipo" i... finalment la primera calvada, 23.000 pesos pel lloguer de l'equip complet ( 600 pesos = 1 euro)! Ahhh Ara, pagues però tens a 3 persones per posar-te (te les posen!!) i donar-te pals i skis! Després de la primeva clavada ha vingut la segona... el forfait! 35.000 pesos!! AAAAAAAAAAHHH! Realment, esquiar en aquest país és de rics!! Però bé, el dia pintava bé, 0 núvols i molt de sol! total que ens hem posat els skis i a skiar! 


Portillo està bé, però té pistes o blaves o negres, bé, hi ha alguna blava que és més vermella que blava, però en general o són fàcils o difícils, a més a més, ha fet força calor aquesta última setmana i fa 2 setmanes que no nevava, i en alguns casos la neu estava dura... però les ganes d'esquiar i passar-ho bé han pogut amb tot això! Destacar un "telerrastre" de 5 persones alhora que ha fet que ens caiguèssim i riguèssim una estona... A més a més hem trobat un bar que pel modic preu de 1.800 pesos (AAAAAAAAAAAAAAHHHH!!!) ens hem pogut pendre una Coca Cola tot gaudint del sol i les vistes... A les 3 de la tarda però hem parat perquè la neu començava a estar pasteta del sol que li ha tocat tot el dia i les nostres cames ja estàven cansades. Així que hem tornat els equips i després de les 4 fotos de rigor, unes quantes corves i 12.000 pesos (AAAAAAAAAAAAAAAAAHHH) hem arribat un altre cop a Santiago!

I ara 5 dies comptats de feina  tinc a la Georgina aquí amb mi!! Quines ganes!!

Ànims als que comenceu de nou amb la rutina!!

Petons!

4 comentaris:

  1. Ayyyy!! Ja us podrieu haver passat una mica més i arribar a Mendoza que haguèssim fet un bon asadito! A veure si aquesta setmana que vé ho aconseguim, a falta d'una Sàez...2!

    ResponElimina
  2. Serà molt car esquiar, però les vistes son espectaculars ¡¡¡¡
    Neus

    ResponElimina
  3. Wowww... Quines vistes!!! Jo no hi he anat mai a Portillo, però m'han entrat moltes ganes... Com que d'aquí a l'hivern austral que ve ja t'hauràs fet rica, segur que et farà molta ilusió convidar als pobres nordacas que estan en crisi per uns 10 anys més...
    Petoneeeets i que gaudeixis de la Sàez 2, que està guapíssima (causarà estragos entre los chilensis) i té moltes ganes d'anar-hi.
    Tiettuchi

    ResponElimina
  4. Eiiii, osti, tenia la pàgina mal posada i sempre se m'obria al post anterior. I pensava: "osti, la Carla, ja li val, q vagoncia q no actualitza!!" xddd. Ho retiro :p
    Molt bé el post, amb fotos i tot (d'aquelles q se't queden les mans gelades per treure la càmera sense guants xd). I quina enveja!! Perquè encara puc anar a la platja, q si no em vindrien ganes de q fos hivern JA! xd
    Per cert, molt bo el vostre amago de visitar Argentina. Sort q la de la frontera es va enrotllar, q si no...!
    wenuuu, vaig a llegir més posts, q ara se m'ha acumulat feina!! xd

    ResponElimina