diumenge, 12 d’agost del 2012

cambio de depto

Doncs si, després de 4 mesos i mig vivinc a ca la Lucy, fa un mes que vaig començar a buscar pis, un pas mes en la meva integració dins la vida xilena, i finalment vaig trobar un apartament al vell mig de Providència, al rovell de l'ou, on abans hi vivien 3 noies, dues germanes i una altra noia, doncs bé, una de les germanes ha marxat a treballar a... Barcelona (deu ser la única que troba feina!), i deixava el pis, total que finalment ens vam posar d'acord i aquí estic, escrivint-vos des de la meva nova habitació.

Les meves dos noves companyes (Valentina i Valeria) de pis són arquitectes, tenim les 3 la mateixa edat i les 3 treballem en construcció. La primera impressió (perquè no les coneixia de res, només del dia que vaig venir a veure l'apartament) és molt bona, vull dir que són dos noies molt dolces, avui ja m'han dit que aprofitant que dimecres és festa volien fer sopar de benvinguda dimecres, així que em tocarà cuinar una truita de patates i fer pa amb tomàquet!! L'apartament té tres habitacions, menjador, dos banys i una cuina força gran i molt acollidora, de fet l'apartament en general és molt acollidor trobo jo, la noia que ha marxat li agradàven molt les coses antigues i la decoració en general li dóna un aire vintage (que no vell) i glamurós a tot l'apartament! Jo tinc l'habitació més gran, me l'han donat amoblada i inclús amb alguna decoració, jo li he acabat de donar el meu toc (he penjat totes les fotos i el mapa mundi), i ara ja me la he fet meva! 

A part d'estar situat al costat de comerços i llocs d'oci tinc el bus que em porta cap a la feina al costat, el gospel a 5 min a peu i a 3 min el metro! Com us he dit... al rovell de l'ou!

Així que... benvinguts a la República Independent de Casa Meva! :)



En breu fotos de la resta del pis!

6 comentaris:

  1. Molt remaca la República Insependent de Casa Teva...

    ResponElimina
  2. Uix! Sempre m'oblido de signar...
    Tiettuchi

    ResponElimina
  3. ueeeeee, he arribat a l'últim post!! ^^
    I ara què?? Esperar a q escriguis més.....vaaaaaaa, actualitzaaa....!!! xd
    Un petó nena, i molta sort amb el pis nou!! A veure si amb el temps les compis de pis segueixen sent guais, ja ens ho explicaràs, eehh? :)

    ResponElimina
  4. si tens llit de matrimoni! aqui tmb dormiré jo? =)

    sister

    ResponElimina
  5. Nena!!! Actualitza!!! Que ens hem quedat al 12 d'agost i aquest ja s'acaba!! Una abraçada molt forta! Per cert, m'he comprat una panificadora i el primer pa m'ha quedat com un bonyigo...

    ResponElimina