dimecres, 29 de febrer de 2012

16 dies i baixant...Avui 29 de febrer, he decidit que comença el meu particular compte endarrere... en 16 dies comença l'aventura per terres Xilenes!
El que un dia de setembre (ara ja fa casi 5 mesos!) em van plantejar la possibilitat d'emigrar per poder sobreviure a aquesta crisis que viu aquest país... es veurà realitzat en 16 dies!
Només escriure-ho em poso nervioseta.


Ahir per la nit ens vam trobar amb alguns companys de la uni per acomiadar l'A. que en uns dies marxa a treballar a l'aeroport de Heatrhrow a Londres. Minuts abans de trobar-me amb l'A. al bar on havíem quedat, em vaig trobar amb un company de la uni amb el que vam fer l'Erasmus junts i ens vam posar a revisar la situació de la gent de la nostra promoció... Al voltant del 60% de la gent de la promoció del 2011 d'Enginyers de Camins, Canals i Ports de Barcelona estan en procès de marxar o ja han marxat fora del país a treballar/estudiar... i després sents al govern dir que no hi ha "fuga de cerebros", enfi...


He decidit que prepararé una entrada (pròximament) amb tots els passos que he hagut de fer per marxar a Xile, ho intentaré fer de forma genèrica per tot aquell qui vulgui marxar fora d'Europa, aviam si la meva experiència li serveix a algú!


Per cert, 29 de febrer, cal felicitar a la M.M.B. (pobreta un aniversari cada 4 anys, jo crec que cal fer-ho públic!) Moltes Felicitats pels 5 anys (o els 20, depèn de com ho miris!) !!


Buena suerte A. con los ingleses, "cuidao" que conducen por el otro lado (eso dice mucho de ellos ;) ) nos vemos, más tarde o más temprano, però nos vemos! Un besín!


I és que tot torna a començar...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada